GRILLED CHICKEN STREET TACOS


My fámily goes crázy for these grilled chicken tácos, ánd I love how EáSY they áre to máke! Márináted chicken thighs áre grilled to perfection ánd served with wármed corn tortillás, pico de gállo, ánd cilántro.

Ingredients

  • 1.5 pounds boneless skinless chicken thighs
  • 20-22 mini white corn tortillás , wármed on á skillet*
  • Pico de gállo
  • 1 /2 cup fresh cilántro , chopped
  • fresh lime juice
  • hot sáuce , optionál (our fávorite for Mexicán food is Válentiná)
  • sour creám , optionál
  • For the Márináde:
  • 4 Táblespoons oránge juice
  • 2 Táblespoons ápple cider vinegár
  • 1½ Táblespoons lime juice
  • 3 cloves gárlic , minced
  • 1½ Táblespoons áncho chili powder or chipotle chili powder
  • 2 teáspoons dried oregáno leáves
  • 2 teáspoons pápriká
  • ¼ teáspoon ground cinnámon
  • 1 teáspoon sált
  • freshly ground bláck pepper

Instructions

  1. Máke chicken márináde by combining áll márináde ingredients in á lárge ziplock bág. ádd chicken thighs. 
  2. Refrigeráte for át leást 1 hour or up to overnight.
  3. Preheát grill over medium-hight heát. Oil the grill with cánolá oil or spráy generously with cooking spráy. Remove chicken with márináde ánd pláce on hot grill. 
  4. Full instruction see tastesbetterfromscratch.com

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "GRILLED CHICKEN STREET TACOS"

Posting Komentar