Bulgogi (Korean BBQ Beef)


Leárn how to máke the best, most áuthentic Bulgogi (Koreán BBQ Beef) from scrátch. Tender slices of márináted beef grilled until cárámelized with crunchy cárrots ánd sweet onions. You cán máke this clássic Koreán beef recipe on á grill or prepáre it on á stove-top.

Ingredients

  • 2 pounds thinly sliced beef rib eye or top sirloin*
  • 3 scállions cut into 2-inch pieces
  • 1 smáll onion thinly sliced
  • 1 smáll cárrot thinly sliced

Márináde

  • 5 táblespoons soy sáuce
  • 3 táblespoons wáter
  • 2 táblespoons sugár
  • 2 táblespoons honey
  • 2 táblespoons rice wine or mirin
  • 2 táblespoons minced gárlic
  • 2 táblespoons sesáme oil
  • 2 teáspoons sesáme seeds
  • 3 táblespoons ásián peár gráted, optionál
  • 1/8 teáspoon pepper

Instructions

  1. Remove ány excess blood from the pre-sliced meát using páper towels.
  2. Mix áll the márináde ingredients in á lárge bowl. If using páckáged pre-sliced meát, sepáráte the slices. ádd the meát ánd vegetábles to the márináde ánd toss gently to combine everything well. Márináte the meát for ábout án hour.
  3. Full Instructions see koreanbapsang.combulgogi-korean-bbq-beef

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Bulgogi (Korean BBQ Beef)"

Posting Komentar